Eliya פורסם יולי 14 , 2018 אז החלטתי שאני יפתח אשכול שבו המשתמשים יציעו דברים לפורטנייט,בכל פעם שהצעה מוצעת כאן ע"י משתמש בקהילה תתווסף אפשרות לסקר שבו ארשום את כל ההצעות,וההצעות שיקבלו הכי הרבה הצבעות יוצעו לאפיק גיימס (אני יציע להם ויפתח טאשכול ברדיט שאולי יקבל הרבה הצבעות ועובדים של אפיק ישימו לב אליו,כמובן עם קרדיט לכם) אשמח אם תציעו רעיונות,גם אני אציע בהמשך שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
BFFfabrizi פורסם יולי 14 , 2018 שהPLAYGROUND לא יהיה LTM שיהיה מוד רגיל שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Eliya פורסם יולי 14 , 2018 לפני 2 דקות BFFfabrizi אמר: שהPLAYGROUND לא יהיה LTM שיהיה מוד רגיל זה בכל מקרה הולך לקרות... שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Power פורסם יולי 14 , 2018 שיהיה חומר נוסף לחצוב , קשיח בהרבה (לא יהלום כי זה לא הגיוני לבנות ממנו) אלא מתכת חזקה, ואז לבנות בייס ממנה יהיה יעיל אפילו נגד רימון. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
NikoChan פורסם אוגוסט 26 , 2018 דאבל ו שיהיה מהיר ויותר damge ושיסדרו תבנניה שלא תתקע מתחת למדרגות שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
BFFfabrizi פורסם אוקטובר 2 , 2018 (נערך) דאבל פאמפ או דאבל שוטגאן ושבפלייגראונד יהיה אפשר להחזיק יותר מ999 בניות נערך היום אוקטובר 2 , 2018 על-ידי BFFfabrizi טעות בכתיבה שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
SyloNMan12 פורסם נובמבר 19 , 2018 לפני ב-2.10.2018 at 14:41 BFFfabrizi אמר: דאבל פאמפ או דאבל שוטגאן ושבפלייגראונד יהיה אפשר להחזיק יותר מ999 בניות או שפשוט יעשו לנו אין סוף בניות זה יהיה כיף אבל רק אם תבחר בהגדרות של הפלייגראונד שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
maor6154 פורסם ינואר 21 מי שמעוניין במשתמש אבירים 1000 ויבאקס ב200 שקל שישלח הודעת וואצאפ למספר 0584892289 שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים